Özel Aliaga Fen Bilimleri Anadolu Lisesi  12. sınıf öğrencilerimizle 12 Nisan Çarşamba günü İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü kampüslerindeydik. İzmir Ekonomi Üniversitesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü tanıtım uzmanları tarafından üniversitelerinin eğitimi, çift anadal-yandal, burslar, kulüpler, yurtlar ve diğer kampüs olanakları, araştırma, kütüphane ve laboratuvar imkanları, kariyer merkezi çalışmaları ve mezuniyet sonrasına dair bilgiler edindik. Hukuk, Psikoloji, İşletme,  Genetik Mühendisliği,  Bilgisayar Bölümü  akademisyenleri tarafından anlatımların yapıldığı söyleşiye katılan öğrencilerimiz, üniversiteye dair sorularını bire bir tanıtım uzmanlarından dinlediler. Tanıtım sunumu sonrasında öğrencilerimizle fakülte binalarını gezerek  kampüs turumuzu sonlandırdık.