Laboratuvarlar

• Eğitim ve öğretimin kalıcı hale gelmesi için gereken deney çalışmaları, analiz faaliyetleri, proje üretmeye yönelik ek faaliyetler; ancak sağlıklı, yeterli donanıma sahip laboratuvar ortamlarında gerçekleştirilir.
  • Her sınıf; internet bağlantısı, akıllı tahta donanımları ile teknolojik alt yapıya sahip olmakla birlikte; özellikle fen bilimleri temelinde yürütülen çalışmalara yönelik fen bilimleri ve bilişim laboratuvarları ile öğrencilerimize geniş imkânlar sunuyoruz.
  • Öğrencilerimiz; sınıflarda öğrendikleri konuları, laboratuvar uygulamaları ile pekiştirir; deneyerek öğrenmenin, keşfetmenin, üretmenin heyecanını yaşar; ayıca bilgilerin zihinde kalıcı hale gelmesinin mutluluğunu duyarlar.