eTwinning

MATH AND FUN COOKİNG

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim yılında da eTwinning projemiz son hızıyla devam ediyor

Ortaokul matematik öğretmenimiz Hande SEZEN KIRMIZILAR’ın öncülüğünde 6/B sınıfındaki gönüllü öğrenciler ile yürütülen “Math and Fun Cooking” (Matematik ve Eğlenceli Yemek Pişirme) eTwinning projesi başarıyla tamamlanmıştır.Bu projenin ortak ülkeleri arasında Türkiye, Gürcistan, Yunanistan ,Romanya ve İtalya bulunmaktadır. Matematik ve Eğlenceli Yemek Pişirme projesinde amaç öğrencilerin matematiğe dair bilgilerini ve yaratıcılıklarını kullanarak gıda ürünleri ortaya çıkarmaktır.

Aliağa Fen Bilimleri Ortaokulu olarak Avrupa Okul Ortaklıkları projeleriyle okulumuzun uluslararası tanınırlığını arttırmak ve farklı ülkelerden okullar ile profesyonel bağlantılar kurulması amaçlanmaktadır. Ayrıca öğrencilerimizin vizyonlarının genişlemesi, ders motivasyonlarının artması, web2 teknolojileri becerilerinin gelişmesi de bu projelerin sağladığı önemli faydalar arasındadır.