FUN MATH

Okulumuz matematik öğretmeni Hande SEZEN KIRMIZILAR’ın yürüttüğü ” Fun Math” e-Twinning projesinde sona gelindi. Projeye toplamda 19 öğretmen ve 280  öğrenci katılım sağlamıştır.  Bu projenin amacı,matematiği eğlenceli hale getirerek öğrencilerin bu büyüleyici bilime karşı matematiksel düşünme, mantık ve ilgilerini geliştirmekti.   Projemizin sonucunda öğrencilerimiz  normal bir matematik sınıfının  ötesine geçerek bu disiplinin sadece bir dizi alıştırma ve problem olmadığını benimsedi. Ağacın boyunun ölçülmesi,matematik dansı, matematik hileleri,doğum günü mandalası,altın oran ,simetri,geometrik şekiller gibi konularda kazanım edinen öğrencilerimize katılım sertifikaları verildi. Projemize emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.