eTwinning

Okulumuz ” Avrupa Kalite Etiketi ” ile ödüllendirildi.🏆

Ortaokul matematik öğretmenimiz Hande SEZEN KIRMIZILAR’ın yürütmüş olduğu ” Fun Math” eTwinning projesindeki ve kuruculuğunu yaptığı ” I eat Math, I feed my mind.” eTwinning projesindeki çalışmasıyla Avrupa Kalite Etiketleri ile ödüllendirildi. Hande Öğretmenimizi ve emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

3 ülkeden 10 öğretmen ve 30 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen ” Clean water is a right for everyone ” adlı eTwinning projemiz ” Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.
Projenin amacı su kaynaklarını korumak ve herkesin temiz suya ulaşma hakkı olduğunu duyurmaktı. Emek veren tüm öğrencilerimizi ve projenin yürütücülüğünü yapan öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz . 🥳