Öğrencilerimiz sadece sınıfta etkili bir şekilde İngilizce …

Öğrencilerimiz sadece sınıfta etkili bir şekilde İngilizce öğrenmekle kalmıyor, Raz-plus kişiselleştirilmiş öğrenme programını da kullanabiliyorlar. Raz-Plus, kişiselleştirilmiş okuma pratiği için, öğretmen liderliğindeki sınıfları teknolojinin etkin kaynakları ile birleştiren karma bir öğrenme platformudur. Tüm öğrenciler Raz-plus platformunda büyük bir başarı elde ettiler ve rozetler kazandılar. Her sınıf düzeyinde en çok etkinlik yapan ve kitap okuyan öğrenciler de sertifika ve hediye çeki kazandı. Onları inanılmaz başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Hepiniz harikaydınız!

Our students not only learn English effectively in the classroom, but they can also use Raz-plus personalized learning program.
Raz-Plus is a blended learning platform that combines teacher leading classrooms with technology-enabled resources for personalized reading practice. All students had a great successful on Raz-plus platform and they got badges.The students who did the most activities and read books at each grade level also won certificates and gift cards. We congratulate them on their amazing success. You were all great!