I EAT MATH,I FEED MY MIND!

Okulumuz matematik öğretmeni Hande SEZEN KIRMIZILAR’ın proje kurucusu olarak ve okulumuz bilişim teknoloji öğretmeni Yağmur ÇETİN’in yürüttüğü ” I EAT MATH,I FEED MY MIND” e-Twinning projesinde sona gelindi. Projeye toplamda 8 öğretmen ve 63  öğrenci katılım sağlamıştır. Projemizin sonucunda öğrencilerimiz tinkercad programı ile çarpım tablosunu,çokgenlerin alan çevre hesap formüllerini ve matematiksel terimleri içeren kurabiye kalıbı tasarımı yaptılar.3d yazıcı ile çıktılarını alıp,matematik konularından oran konusu  ele alınarak hazırlanan kurabiye hamurlarını ,basılan kurabiye kalıplarıyla şekillendirerek pişirdiler.  Matematik sözlerini de ekleyerek paketlenen kurabiyelerimiz ,dağıtımda görevli olan öğrencilerimiz tarafından dağıtıldı.3D yazıcısı olmayan okullarımıza kalıp gönderimi sağlandı.Öğrencilerimize katılım sertifikaları verildi. Projemize emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.