Rehberlik Servisi

Doğu Akdeniz Üniversitesi Tanıtım Ege Bölge Koordinatörü ve Eğitim Danışmanı Cansu Okyay ve Aliağa Fen Bilimleri Anadolu Lisesi Rehberlik Öğretmeni Günsel Arslanoğlu tarafından yapılan 12. Sınıf Öğrencilerimize , ‘’Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) hakkında bilgi verildi. 16 Mart 2023 tarihinde düzenlenen seminerde, öğrencilerimizin sınav sisteminde dikkat etmeleri gereken konular gözden geçirilerek; yandal ve çift anadalın önemi, bu konuda nelere dikkat etmeleri gerektiği hakkında bilgiler verildi.

Seminerde; öğrencilere TYT’de sınav sırasında zamanın iyi kullanmaları, bir soru üzerinde çok zaman kaybetmemeleri, tüm soruları görmelerinin önemi hatırlatıldı.

Doğru tercihin önemi konusuna da değinen Cansu Okyay’ya katılımından ve değerli paylaşımlarından dolayı teşekkür ederiz.