“DEPREM YARDIM KAMPANYASI”

Değerli Velimiz,

10 ilimizi kapsayan iki büyük deprem felaketi yaşadık. Çok sayıda insanımız büyük zorluklarla ve ihtiyaçlarla karşı karşıya kaldılar. Aliağa Fen Bilimleri Okulları ailesi olarak, yardım eli uzatmak istiyoruz.

Bu anlamda Aliağa Fen Bilimleri Okulları olarak yardım kampanyası yapılacaktır. Toplanan yardımları Aliağa Belediyesi/AFAD/KIZILAY yoluyla deprem bölgesine ulaştıracağız. Kış şartları göz önünde bulundurulduğunda; kullanılmamış kışlık giyim malzemesi, ayakkabı, hijyen/temizlik malzemesi, çocuk kıyafetleri, bebek maması, biberon, çocuk bezi. Uyku tulumu, yastık, battaniye, atkı, bere, eldiven, çorap, patik, cep telefonu şarj aleti, powerbank malzemelerin öncelikli olabileceğini öngörüyoruz.

Yardımlarınızı 11 Şubat 2023 tarihinden itibaren okula iletmenizi rica ederiz. Yardım kampanyası 15 Şubat 2023 tarihine kadar sürecektir.