DEMİR BİLEK ATA TÜRKOĞLU TÜRKİYE ŞAMPİYONU

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programı’nda yer alan 21-22 Mayıs tarihleri arasında Adıyaman ilinde düzenlenen “Okullar Arası Bilek Güreşi Yıldız Erkekler Türkiye Birinciliği Müsabakaları”nda önce okulumuzu, sonra Ege Bölgesi’ni temsil eden değerli öğrencimiz Ata TÜRKOĞLU Sağ Kol 70+kg’da Türkiye birincisi olmuştur. 🎉🎉
Okulumuzdan Türkiye şampiyonu çıkmasında emeği geçen okulumuz beden eğitimi öğretmenlerimiz Çisil ve Gülşen öğretmenlerimizi, moral motivasyon kazandıran, desteklerini esirgemeyen tüm ögretmenlerimizi ve elbette “Demir Bilek” sevgili Ata’yı bu gururu bize yaşattığı için yürekten kutluyoruz. Kendisine milli takımda da başarılar diliyor, daha nice şampiyonluklara diyoruz.
Bu gurur hepimizin.👏🏻👏🏻👏🏻
#demirbilekATATÜRKOĞLU