Menü
Arama yap ...
Giriş Yap
Anasayfa
Kurumsal
HAKKIMIZDA
FELSEFEMİZ
İLKELERİMİZ
BASINDA BİZ
ÇEREZ POLİTİKASI
Kampüs
EĞİTİM KADROMUZ
YÖNETİM
İDARİ İŞLER
YARDIMCI HİZMETLER
OKUL ÖNCESİ
İLKOKUL
ORTAOKUL
ANADOLU LİSESİ
YABANCI DİL
UYGULAMA BİLİMLER
EĞİTİM KADEMELERİ
OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ
İLKOKUL
ORTAOKUL
ANADOLU LİSESİ
EĞİTİM ORTAMLARI
BUZ PATENİ PİSTİ
DERSLİKLER
KONFERANS SALONU
KÜTÜPHANE
GÖRSEL SANATLAR ATÖLYESİ
LABORATUVARLAR
MÜZİK ATÖLYESİ
SPOR SALONU
DESTEK HİZMETLERİ
BESLENME HİZMETİ
GÜVENLİK HİZMETİ
KANTİN HİZMETİ
SAĞLIK HİZMETİ
SERVİS HİZMETİ
TEMİZLİK HİZMETİ
EKO OKUL PROJESİ
Etkinlikler & Haberler
Tümü
#aliağafenbilimleriailesiokuyor
Bursluluk Sınavı
eTwinning
Rehberlik Servisi
Yemek Listesi
Sanaltur
EYS
ONLINE SINAVLAR
ÖĞRENCİ GİRİŞİ
VELİ GİRİŞİ
ÖĞRETMEN GİRİŞİ
eSafety Label
eSafety School Ekibi
eSafety Label – Action Plan
eSafety Label Güvenli İnternet Etiketimiz
eSafety Okul Politikamız
Öğrenci ve Öğretmen İçin Bilinçli Teknoloji Kullanımı
eTwinning
eTwinning Hakkında
eTwinning Online Eğitimler
E-twinning proje ekibimiz
e -Twinning Köşesi
E Twinning etiketlerimiz
eTwinning Projelerimiz
e Twinning İlham veren projeler
I EAT MATH, I FEED MY MIND
DO WE KNOW THE FACTORIES OF OUR PLANET?
WE LEARN SOCIALLY AND EMOTIONALLY
TRANSFORMATION IN ENERGY
FUN MATH
MATH TRAVELLERS
MINDFULNESS
I FEEL THEREFORE I AM!
TÜRKİYE ENDEMİK BİTKİ HARİTASI
KEY TO MATH DOOR
Fun Math with Augmented Reality Applications
İletişim
Erken Kayıt Başvuru Formu
Bursluluk Sınav Sonuç Randevusu Oluşturma
Okul Servisi Talep Başvuru Formudur.
İnsan Kaynakları
İletişim Bilgilerimiz
Kantin Yönetimi
Cumartesi , 25 Mart 2023
Haberler & Etkinlikler
27-31 MART YEMEK LİSTESİ YAYINDA
In honor of Forest Week (March 21-26), the 2A class students are creating awareness by learning the names of different tree and plant species in English using leaves they collected from nature. Let’s protect our forests and appreciate those who work to protect them!
KÜTÜPHANELER HAFTAMIZ KUTLU OLSUN.
27-28-29 Mart 2023 tarihlerinde akşam 20:00-22:00 arasında öğrenci, öğretmen ve velilerimizle kitap okuyup, fotoğraflayıp
#aliağafenbilimleriailesiokuyor
etiketiyle paylaşacağız.
The students of class 2a, who created their own cities, are using prepositions of place in English while introducing their cities to us.
Zeka Oyunları dersimizde öğrencilerimiz, Bilboguet ( Bardak İçine Mantar Sokma Oyunu ) oynayarak ince motor kaslarını geliştirdiler, elin ve kolun esneklik kazanmasını sağladılar.
Zeka Oyunları dersimizde öğrencilerimiz, Skippity (Atla Topla) oyununu oynayarak dikkat, konsantrasyon, yön ve renk eşleştirme becerilerini geliştirmişlerdir.
Yaşam Becerileri dersimizde öğrencilerimiz el kalıbı, değişik boyutlarda daire keserek ve bunları yapıştırarak civciv oluşturdular. Öğrencilerimiz bu etkinlikte kalıpla el ve daire çizme, makas kullanma, tam çizgiden kesme ve yapıştırma becerisi kazandılar.
Zeka oyunları dersimizde öğrencilerimiz batık oyunu oynayarak dikkat konsantrasyon, büyüklük, küçüklük becerilerini geliştirdiler.
Çocuğunuza Verebileceğiniz En Büyük Hediye İyi Bir Eğitimdir.
Ödüllü 5. Geleneksel Karaoke Yarışması
Akıl ve Zeka Oyunları Aliağa İlçe Turnuvası
“Bir amaca bağlanmayan ruh, yolunu kaybeder; çünkü, her yerde olmak hiçbir yerde olmamaktır.” Denemeler // Montaigne
5A sınıfı öğrencimiz Ebru Mina Alver, 18 Mart Şehitleri Anma sebebi ile yapılan 34 kg da İzmir karate maçında birinci olmuş ve altın madalya almayı hak etmistir. Öğrencimizi kutlar Konya da yapılacak olan Türkiye finalinde başarılar dileriz.
Aliağa Fen Bilimleri Koleji 11. Sınıflar Dil Sınıfı Kayıtlarımız Başladı ! Randevu için : www.fenbilimlerialiaga.k12.tr
2023 LGS MERKEZİ SINAV BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU YAYIMLANDI
Doğu Akdeniz Üniversitesi Tanıtım Ege Bölge Koordinatörü ve Eğitim Danışmanı Cansu Okyay ve Aliağa Fen Bilimleri Anadolu Lisesi Rehberlik Öğretmeni Günsel Arslanoğlu tarafından yapılan 12. Sınıf Öğrencilerimize , ‘’Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) hakkında bilgi verildi. 16 Mart 2023 tarihinde düzenlenen seminerde, öğrencilerimizin sınav sisteminde dikkat etmeleri gereken konular gözden geçirilerek; yandal ve çift anadalın önemi, bu konuda nelere dikkat etmeleri gerektiği hakkında bilgiler verildi.
20-24 Mart Yemek Listesi
Avantajlı Mart Ayı Fırsatlarını Kaçırmayın
14 Mart Pi π günü çeşitli etkinlikler ile kutlandı.
Hafta boyu çeşitli etkinliklerle farkındalık oluşturmayı amaçladığımız “Bilim ve Teknoloji Haftası”nda dünyayı değiştiren bilim insanlarıyla öğrencilerimizi buluşturduk. Öğrenme ve eğlenmeyi bir arada gerçekleştiren bu etkinliğimizde emeği geçen öğrencilerimizi kutluyoruz.
12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulu
Avantajlı erken kayıt fırsatlarından faydalanmak için son gün 15 Mart 2023 ‘ tür. Randevu almak için www.fenbilimlerialiaga.k12.tr
12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü Progamına Davetlisiniz
13-17 MART YEMEK LİSTESİ
İlkokul Ortaokul Erken Kayıt Fırsatlarını Kaçırmayın !
Okul Öncesi Erken Kayıt Fırsatlarını Kaçırmayın !
Koza sınıfı minikleri yaptıkları ağaçlarla küçük ormanlarını oluşturdular. Ağaçların doğaya, insana ve hayvana olan faydalarını öğrendiler.
Kelebek A Sınıfı öğrencilerinin annelerine ve dünyadaki tüm kadınlara bir mesajı var. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun.
Kelebek B Sınıfı öğrencilerinin annelerine ve dünyadaki tüm kadınlara bir mesajı var. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun.
Avantajlı erken kayıt fırsatlarından faydalanmak için son gün 15 Mart 2023 ‘ tür. Randevu almak için www.fenbilimlerialiaga.k12.tr
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun
Avantajlı erken kayıt fırsatlarından faydalanmak için son gün 15 Mart 2023 ‘ tür. Randevu almak için www.fenbilimlerialiaga.k12.tr
Aliağa Fen Bilimleri Koleji Erken Kayıt Fırsatları Devam Ediyor.
Avantajlı erken kayıt fırsatlarından faydalanmak için son gün 15 Mart 2023 ‘ tür.
Der Deutschunterricht in Aliaga Fen Bilimleri College macht sehr viel Spaß ☺ Aliağa Fen Bilimleri Koleji’nde Almanca dersleri çok eğlenceli ☺
4 yaş grubu öğrencilerimizle yiyecekleri öğrendik ve bu yiyecekleri kullanarak alışveriş yaptık.
06-10 MART YEMEK LİSTESİ
Bursluluk Sınav Sonuçları Açıklandı
5 yaş öğrencilerimizle I like/ don’t like kalıplarını ve yiyecekleri öğrendik. Daha sonra öğrendiğimiz yiyeceklerle cümleler kurduk.
Sayin Velilerimiz ; Yasadigimiz deprem felaketi nedeniyle 28 Subatta sona erecek olan erken kayit dönemimiz 15 Mart 2023 mesai bitimine kadar uzatilmis olup anlayisiniz icin tesekkür ederiz. Saglikli günler dileriz.
Robotik Kodlama ve Yazılım dersinde Scratch JR. ile öğrencilerimiz kendi interaktif hikaye, animasyon ve oyunlarını programlıyor.
Algoritma nedir ve neden önemlidir?
Algoritma, belirli bir problemi çözmek veya belirli bir amaca ulaşmak için çözüm yolunun adım adım tasarlanmasıdır. Algoritmalar, hayatın her alanında kullanılır. Robotik Kodlama ve Yazılım dersinde algoritma mantığını oyunlaştırılmış bir şekilde öğreniyoruz.🦾
Sayın Velilerimiz, Veli adaylarımız ve sevgili öğrencilerimiz; bursluluk sınavımıza gösterdiğiniz yoğun ilginiz için teşekkür ediyoruz. Bursluluk sınav sonuçlarımız 2 Mart’ta açıklanacak olup, sınav sonuçları ile ilgili sizlerle iletişime geçilecektir. Egitim Ciddi Kurumların İşidir.
“Yasayan Okul Mutlu Öğrenci Aliağa Fen Bilimleri Koleji”
27 – 03 MART YEMEK LİSTESİ
ONLAR BAŞARDI SİZDE BAŞARABİLİRSİNİZ
Velilerimizle “Psikolojik İlk Yardım Veli Sunumu”nu yaparak deprem farkındalığını oluşturmaya çalıştık; bu toplantılarda depreme maruz kalanlarla iletişimimizin nasıl olması gerektiğini velilerimize anlatarak “psikososyal müdahale” eğitimimizi gerçekleştirdik.
Doğa olayları arasında insanoğlunu en çok zorlayan durumlardan biri depremlerdir. 6 Şubat 2023 tarihinde …
Özel Aliağa Fen Bilimleri İlkokulu 2/B sınıfı öğrencileri ve velileri olarak Aliağa Halk Kütüphanesi’nde kitap okuma etkinliğimizi gerçekleştirdik. Etkinlik sırasında öğrencilerimiz, grupla hareket etme, okuma farkındalığı ve değişik ortamdaki kurallara uyma kazanımlarını pekiştirdiler.
3-A sınıfı öğrencilerimiz, İlçe Halk Kütüphanesi’nde okuma etkinliği düzenledi. Öğrencilerimiz bu etkinlikte buluşarak özlem giderdiler ve kütüphanenin huzurlu havasını teneffüs ettiler.
Özel Aliağa Fen Bilimleri İlkokulu olarak 2/A sınıfı öğrencileri ve velileri ile Aliağa Halk Kütüphanesi’nde kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik. Etkinlik sırasında öğrencilerimiz grupla birlikte hareket etme, okuma farkındalığı ve değişik ortamdaki kurallara uyma kazanımlarını pekiştirdiler.
Arama yap ...
Giriş Yap
Yaay Sosyal Medya
WhatsApp
Telegram
Instagram
LinkedIn
Twitter
Facebook
Aliağa
7
℃
Koza sınıfı ile bugün sonbahar konumuza
BAŞVUR
Kapalı
Arama yap ...
Kapalı
Giriş Yap
Unuttunuz mu?
Beni hatırla
Giriş Yap
Whatsapp
Facebook
Bize e-posta gönder
Şimdi ara
Lütfen telefon numaranızı girin, en kısa zamanda sizi arayalım.
teşekkür ederim
Yakında seni arayacağız
Lütfen geçerli bir telefon numarası giriniz