Aliağa Fen Bilimleri Kampüsü Anasınıfı öğrencileri olarak Avcı Ramadan Parkı’nda “Doğada Bir Gün” etkinliği gerçekleştirdik.

✔️Doğa ile temas eden çocukların bedensel ve ruhsal sağlıklarının olumlu gelişimlerine katkı sağladık.

✔️ Doğal ortamlarda bulunmak çocuğu psikolojik olarak rahatlatan en önemli olaylardan biridir.

✔️ Biz bu gezide çocukların doğa ile iletişimini canlı tutarak bilimsel düşünme becerilerini desteklemeyi ve bu ilişkiden yola çıkarak duygusal farkındalık becerilerini artırmayı hedefledik.

❗️Öğrenme ve keşfetme arzusu çocukların doğasında var. İşte bu nedenle William Wordsworth’un da dediği gibi, “Bırakın doğa öğretmeniniz olsun.” diyoruz.