Fen Bilimleri Schools foreign language teachers …

Fen Bilimleri Schools foreign language teachers came together at a seminar in Istanbul. In order to encourage our students to speak and write more in the lessons and teach a foreign language more effectively and with pleasure, trainers Aslıhan Çelik, Andrew Bosson, Ülkem Karaca, Gülfem Aslan, Amir Hamidi, SCAMPER trainers Esra Erdemli, Zeynep Uslu, and Melani Tutmaz as a german language trainer did pleasant works with our teachers.

Fen Bilimleri Okulları yabancı dil öğretmenleri İstanbul’da gerçekleşen seminerde bir araya geldi. Seminerimiz ders içeriklerinde öğrencilerimizi konuşmaya ve yazmaya daha fazla teşvik etmenin, öğrencilerimize çeşitli oyunlar ile yabancı dili daha etkili öğretebilmenin yollarını genişletmek ve değerlendirmek amacıyla yapıldı. Seminer; alanında pek çok çalışmaya imza atmış, yaratıcı drama eğitmeni Aslıhan Çelik, sınıf içinde öğrencileri konuşma ve yazma çalışmalarına cesaretlendirme eğitmeni Andrew Bosson, Cambridge sınavları değerlendirme eğitmeni Ülkem Karaca, dil öğretiminde interaktif aktiviteler eğitmeni Gülfem Aslan, aktarılabilir yetenekler eğitmeni Amir Hamidi, S.C.A.M.P.E.R çalışmalar eğitmeni Esra Erdemli ve Zeynep Uslu, almanca oyunlar ile dili etkin kullanma eğitmeni Melani Tutmaz’ın eşliğinde gerçekleşti.

“Die Grenzen meiner Sprache sind die Grenzen meiner Welt”
Ludwig Wittgenstein
“Dilimin sınırları dünyamın sınırlarıdır.” #eğitimciddikurumlarınişidir