12. Sınıf öğrencilerimiz ve geziye eşlik eden öğretmenlerimiz, bugün Dokuz Eylül Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesi’ni ziyaret ettiler.Öğrenciler üniversite gezisinde, Mühendislik, Mimarlık, Radyo-Televizyon İletişim ve Hukuk gibi çeşitli bölümlerin akademisyenleri öncülüğünde üniversite, bölümler ve uygulamalı fakültelerin dersliklerini ziyaret ederek alanında uzman kişilerden bilgi aldılar.  Okul gezisi boyunca öğrenciler,yeni yerler keşfettiler. Kendi coğrafyalarını görerek ve gezerek tanıma imkanı buldular.  Öğrenciler,yeni üniversiteler görüp keşfetmenin tadını çıkarırken daha sosyal ve daha aktif gençler olma yolunda geleceğe yönelik planlama yaptılar.