>
>
Fen Bilimleri’nden 2026 LGS’de 6 Türkiye birincisi

Fen Bilimleri’nden 2026 LGS’de 6 Türkiye birincisi

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları, 2026 Liselere Geçiş Sistemi kapsamında gerçekleştirilen merkezî sınavda önemli bir başarıya imza attı. Sınavdaki tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan alan 6 Fen Bilimleri öğrencisi, Türkiye birinciliğini paylaştı.

Elde edilen bu sonuç; öğrencilerimizin disiplinli çalışmalarının, öğretmenlerimizin akademik rehberliğinin ve ailelerimizin süreç boyunca sunduğu desteğin ortak bir başarısı oldu.

500 Tam Puanla Gelen Türkiye Birinciliği

LGS, öğrencilerin akademik bilgilerinin yanı sıra dikkat, zaman yönetimi ve sınav stratejilerini de ölçen önemli bir süreçtir. Uzun ve yoğun bir hazırlık döneminin ardından tüm soruları doğru yanıtlayan 6 öğrencimizin Türkiye birincileri arasında yer alması, Fen Bilimleri Eğitim Kurumlarının eğitim anlayışını bir kez daha ortaya koydu.

Öğrencilerimizin elde ettiği bu başarı, yalnızca sınav günündeki performanslarının değil; yıl boyunca gösterdikleri azmin, düzenli çalışmanın ve hedeflerine bağlılıklarının sonucudur.

Her Öğrencinin Kendi Zirvesine Ulaşması

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları için başarı yalnızca yüksek puanlardan ve Türkiye derecelerinden oluşmaz. Her öğrencinin kendi potansiyelini keşfetmesi, eksiklerini tamamlaması ve kişisel hedeflerine ulaşması da eğitim sürecinin en değerli kazanımları arasındadır.

Bu nedenle 2026 LGS’de Türkiye birinciliği elde eden öğrencilerimizin yanı sıra, sınav sürecinde emek veren, gelişim gösteren ve kendi zirvesine ulaşan tüm öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.

Başarının Temelinde Planlı ve Bireysel Eğitim Var

Fen Bilimleri Eğitim Kurumlarında LGS hazırlık süreci, öğrencilerin ihtiyaçları ve akademik seviyeleri dikkate alınarak planlanır. Süreç boyunca öğrenciler;

  • Deneyimli öğretmen kadrosu,
  • Düzenli deneme sınavları,
  • Ölçme ve değerlendirme çalışmaları,
  • Bireysel öğrenci takibi,
  • Rehberlik ve motivasyon desteği,
  • Hedef odaklı çalışma programları

ile desteklenir.

Bu sistem sayesinde öğrenciler eksiklerini zamanında belirleyebilir, doğru çalışma yöntemleri geliştirebilir ve sınava daha güvenli bir şekilde hazırlanabilir.

Öğrencilerimizi ve Ailelerimizi Tebrik Ediyoruz

2026 LGS’de 500 tam puan alarak Türkiye birinciliğini paylaşan 6 öğrencimizi yürekten tebrik ediyoruz.

Bu başarıda emeği bulunan öğretmenlerimize, yöneticilerimize ve öğrencilerimizin her an yanında olan ailelerimize teşekkür ediyoruz. Aynı kararlılıkla çalışan ve geleceğe emin adımlarla ilerleyen tüm öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Herhangi bir sonuç için değil, en iyi sonuç için Fen Bilimleri.

Okul Öncesi Eğitim

Anadolu Lisesi

Haberler

Eğitim Trendleri ve Haberler