PANDEMİ SÜRECİNDE EĞİTİM

Koronavirüs Sağlık Hizmetleri Yürütme Ekibi

Kurumumuzda koronavirüs için oluşturulmuş bir Acil Salgın Yönetimi Eylem Planı ve planın yürütülmesinden sorumlu bir ekip oluşturulmuştur.

• Ali İhsan BOSTANCIOĞLU - Başkan
  • Eren ÇELİKKIRAN - Üye
  • Çağla SAK - Üye
  • Şeyda OKUR FİDAN - Üye
  • Melih HIDIR - Üye
  • Özge BÜYÜKYAZICI- Üye
  • Nurgül DEMİR - Üye
  • Burcu DURDU - Üye
  • about

Öğrencilerimize Özel Maske

Sağlık Bakanlığının tavsiyeleri doğrultusunda öğrencilerimizin maske ihtiyacı kurumumuz tarafından karşılanacaktır. Maskelerimiz anasınıfı ve ilkokul kademelerinde; öğrencilerimizin sevebileceğini düşündüğümüz karakterler ile süslenilmiştir.

Sosyal Mesafeye Uygun Sınıflar

Kurumumuzda bulunan okulöncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde öğrenim görmekte olan her öğrencimize sınıflarımızda 2,25 m2 'lik bireysel alan düşmektedir.

Temassız Ateş Ölçer

Kurumumuza girişlerde öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, personellerimizin ve misafirlerimizin ateşleri temassız ateş ölçer ile ölçülmektedir.

Uyarı Levhaları

Öğrencilerimizin görebileceği yerlere Sağlık Bakanlığının Korona Virüsten Korunma yöntemleri ile ilgili afişler asıldı.

El Antiseptiği ve Dezenfektan

Kampüsümüzde öğrencilerimizin kolayça erişebileceği Bilim Kurulu tarafından önerilen markalarda el antiseptiği bulunmaktadır. Ayrıca sınıflarımız yine Bilim Kurulunca önerilen dezenfektanlar ile temzizlenilmektedir.

Ayrıca aldığımız önlemler ise;

• Kullanılmış maske ve eldivelerin atılması için Sağlık Bakanlığının önerdiği tıbbi atık kutuları bulunmaktadır.
  • Asansör kullanımı kısıtlanmıştır
  • Öğrenci ve personel servislerine gerekli düzenlemeler getirilmiştir
  • Acil Salgın Yönetimi Eylem Planımızı indirmek için tıklayınız
  • about