Ortaokul

Ortaokul öğrencilerimizle fen bilimleri dersine temel oluşturacak şekilde, yaş seviyelerine göre etkinliklerimizi uyguluyoruz

Rehberlik / Psikolojik

Her öğrencinin öğrenme stiline uygun ders tasarımları danışman akademisyenlerimiz rehberliğinde alanında yetkin, deneyimli öğretmenlerimizce hazırlanır. Öğrencilerimize, öğrenmeyi öğrenme becerileri kazandırılır.

Nitelikli Eğitim Kadromuz

ALANINDA UZMAN ÖĞRETMEN

NEWS COURSES EVERY YEARS

NEWS COURSES EVERY YEARS

YAŞAM YARATICISI

Öğrencilerimiz ve Velilerimiz Ne Düşünüyor?