İlkokul

Başarıyı keşfetmekle başlayan süreç; öğrencilerin tüm yaşamına yön verecek özellikleri de beraberinde getirir.Kendi ayakları üstünde durmayı, sorumluluk sahibi olmayı, yaşadıkları topluma ve dünyaya duyarlı, yararlı olmayı öğrenirler.

Sosyal Beceri

Sosyal becerilerini geliştirirken akademik bir konuyu işbirliği içinde çalışarak öğreniyorlar.

Yabancı Dil Eğitimi

İngilizce dil eğitimi, alanında uzman Türk ve yabancı öğretmenlerle yapılandırılmıştır.

Rehberlik / Psikolojik

Her öğrencinin öğrenme stiline uygun ders tasarımları danışman akademisyenlerimiz rehberliğinde alanında yetkin, deneyimli öğretmenlerimizce hazırlanır. Öğrencilerimize, öğrenmeyi öğrenme becerileri kazandırılır.

Yaratıcı Düşünce (İnovasyon)

Çocukların gerçekleştirmek istediklerini önceden zihinlerinde yaşatmaları, yaratıcı düşüncenin filizlenmesine zemin hazırlarken düşündüklerinin gerçekleştiğini görmek de kendilerine olan güvenini arttırır.

Eğlenceli Bilim Dersleri

"Öğrencilerimize bilimi sevdirmek ve bilime karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak amacıyla Eğlenceli Bilim dersleri uyguluyoruz."

Yemek- Beslenme

Okulumuzun mutfağında sağlık ve hijyen kurallarına uyularak hazırlanan sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı saatlerinde hem besleniyorlar hem de paylaşmayı öğreniyorlar.

Nitelikli Eğitim Kadromuz

ALANINDA UZMAN ÖĞRETMEN

NEWS COURSES EVERY YEARS

NEWS COURSES EVERY YEARS

YAŞAM YARATICISI

Öğrencilerimiz ve Velilerimiz Ne Düşünüyor?