Anaokulu öğrencilerimizle fen bilimleri dersine temel oluşturacak şekilde, yaş seviyelerine göre etkinliklerimizi uyguluyoruz.
Görsel Sanatlar ve Heykel Dersleri

Görsel sanatlar ve heykel derslerinde kendilerini sanat yoluyla ifade eden sanatsal etkinliklere duyarlı bireyler yetiştirilmektedir.

Müzik eğitimi

Müzik etkinliklerine uygun olarak planlanan alanda orff tekniği kullanılarak müzik eğitimi verilmektedir. Bu teknik her çocuğun içinde var olan ritm duygusunun geliştirilmesine yöneliktir.

Satranç Dersleri

Satranç etkinliği sırasında öğrencilerimiz, öngörüde bulunmayı, sabretmeyi,kapsamlı düşünmeyi ve dikkatlerini geliştirirler.

Yemek- Beslenme

Okulumuzun mutfağında sağlık ve hijyen kurallarına uyularak hazırlanan sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı saatlerinde hem besleniyorlar hem de paylaşmayı öğreniyorlar.